Niccolo's Cyber Trend

Instant Guitars

Kul att lära sig mer

Ja det är viktigt tycker jag att man lär sig nya saker och att man kan läsa sig till ny kunskap. Ja det är något som vi har gjort i alla tider och visst är det underbart att kunna lära sig mer saker genom att läsa en bok. Ja det är något som verkligen är till nytta för oss. Man kan läsa managementböcker om man vill veta mer om det och man kan läsa om olika dieter om man vill läsa det eller om nya vetenskapsrön och så vidare. 
Ja det finns verkligen mycket som man kan läsa och se till att man lär sig genom att läsa olika böcker.

Smidigt och enkelt

Ja det behöver inte vara krångligt heller, det kan bra väldigt enkelt att ta fram olika typer av böcker så att man kan läsa sig till något nytt och spännande som man önskar lära sig. Eller om man bara vill läsa för nöjes skull det är ju väldigt härligt det med.
Ja fler borde läsa mer för det är så avkopplande. Det är skillnad att lär på en surfplatta än att läsa i en riktigt bok. Det är en helt annan känsla tycker jag att läsa i en riktigt bok, det känns härligare tycker jag i alla fall. Man blir inte lika trött i ögonen heller som när man läser på någon platta eller telefon eller liknande.
Så för mig handlar det om känslan också att få ha boken i min hand och få läsa och njuta av att vända blad. Ja det finns mycket som är härligt och som verkligen är något som man borde göra oftare än vad man kanske gör. Jag tycker i alla fall att det är väldigt avkopplande att få sätta sig och läsa en stund och koppla av och komma in i en annan värld för en stund.